tiistai 13. joulukuuta 2011

Tuparilahjaväkerrys

Olin viime viikonloppuna tupareissa. Kerrankin keksin jossain määrin toimivan lahjuksen, ja pääsin peräti itse väkertämään sen. Kyseisessä muutossa liikutettiin jokunen banaanilaatikko neljänteen kerrokseen. Ei, lootissa ei ollut banaaneja. Kirjoja.

Tässä valmis tuotos:



Toisesta kulmasta:



Laatikon kylkeen liimattu kuva:



Vielä laatikon päätyyn liimattu kuva:



Olen suhtalainen tyytyväinen tuotokseen. Olisi kuitenkin pitänyt suunnitella paremmin, ennen kuin aloin säheltää. Parasta olisi ollut tehdä laatikko kartonginkappaleesta. Kuvankin kasasin Paint Shop Pro 3.11:llä. Ohjelma on vuodelta 1995, eli hitusen vanhentunut. Se on kuitenkin äärimmäisen kevyt, siinä on suhtalaisen monipuoliset kuvankäsittelytoiminnot (olisin esim. voinut säätää laatikkokuvien väritasapainon, mutta laiskuus iski). Luulenpa kuitenkin, että tämäkin olisi ollut helpompi kasata esimerkiksi Gimpillä. Tapojeni orja olen.

Laatikko itsessään oli muistaakseni about 10 cm pitkä, 7,5 cm leveä ja 5 cm korkea. Yksi kirjoista on perus mietelausetauhkaa, ja kolme pienempää ovat minikokoisia dekkareita. Tulostin kuvat ja liikkaa-leimasin boksiin. Askarteluväkerryksestäni annan itselleni arvosanaksi 8 1/2.

1 kommentti:

  1. Tässä lahjansaajan mietteitä. Niistä 76 banaanilaatikollisesta kirjoja, jotka tänne kolmanteen kerrokseen (ei hissiä) kannettiin ja joista kannoin itse takaisin alas alavarastoon jemmaan 14 laatikkoa seulan jälkeen, tämä laatikko on ehdottomasti paras. Se on kevyt liikutella, sinne mahtuu useampi kirja ja muutenkin se sopii kalustukseeni. En vie sitä alavarastoon. Hyllystäni siihen siirtyivät kirjat; Ystävä (joka on samaa sarjaa kuin Lahja), Motivoidu! ja Kunfutse sanoo... Siis taattua tavaraa. Nyt se onkin sitten täysi.Minä annan hiukan paremman arvosanan amisasteikolla 1-3 saat 3;)

    VastaaPoista